Νομίσματα:

Αποστολή & Επιστροφές

Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γρήγορη επεξεργασία και ναυτιλία ευχαρίστηση shopping.International της International Air Express EMS, DHL, TNT. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τον προορισμό.
Ως συνήθως, η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της πληρωμής σας, επιβεβαιώνοντας τη διεύθυνση αποστολής σας. Όλα τα πακέτα πρέπει να παραμείνουν Με την παραλαβή της πληρωμής, θα παρασχεθεί ένας αριθμός παρακολούθησης μέσω e-mail.

Παραγγελίες (εντός 12-24 ωρών)
Αφού πραγματοποιήσετε παραγγελίες, ελέγξτε το e-mail σας για να λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας! Η εταιρεία θα σας στείλει ένα μήνυμα επιβεβαίωσης παραγγελίας. Αυτό θα απαιτήσει 7-9 εργάσιμες ημέρες για να φτάσετε στην πόρτα σας. Επιπλέον, θα χρειαστούμε δύο ημέρες, επεξεργασία και αποστολή παραγγελιών. Εντός 24-48 ωρών, θα σας στείλουμε έναν αριθμό πακέτου, όταν λάβετε την παραγγελία σας Ακύρωση παραγγελίας (εντός 6-8 ωρών)
Η ακύρωση πρέπει να ζητηθεί πριν από την αποστολή της παραγγελίας. Δεδομένου ότι ασχολούμαστε με το συντομότερο δυνατό μέσα σε 6-8 ώρες μετά την παραγγελία Όλες οι παραγγελίες τοποθετούνται, έτσι δεν είμαστε πάντα σε θέση να ακυρώσετε μια παραγγελία μετά την τοποθέτησή της. Ελπίζω να καταλάβετε σε αυτό το βασικό σημείο. Μετά την αποστολή της παραγγελίας, το αίτημα θα θεωρείται ακυρωμένο, σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής. Εάν θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία πριν από το πλοίο, θα χρεώσει προμήθειες που καταβάλλεται το ποσό των 8%. Ελπίζω ότι μπορείτε να καταλάβετε σε αυτό το βασικό σημείο.

Επιστροφή (εντός 30 ημερών από την παραλαβή του δέματος)
Δεχόμαστε μόνο να επιστρέψουμε τους ακόλουθους τρεις λόγους.
1. Λάθος μέγεθος
2. Τα αντικείμενα μεταφέρθηκαν λανθασμένα
Πίσω